Neymar otputovao u Torino, a trener PSG-a poručio: "Nisam ja njegov otac"

Atmosfera nije baš idealna

Neymar otputovao u Torino, a trener PSG-a poručio: "Nisam ja njegov otac"

Endin Čaušević

Fudbaleri PSG-a večeras igraju finale Kupa Francuske protiv Rennesa.

Jasno je da je PSG veliki favorit za osvajanje trofeja i cilj ovog tima je da osvoji što više trofeja do kraja sezone. Međutim, atmosfera nije baš najbolja u svlačionici ovog tima, a za sve je kriv Neymar.

Brazilac se našao na udaru kritika jer je samo dva dana prije ovog meča otputovao za Torino. Neymar je posjetio saigrača iz reprezentacije Douglasa Costu zbog čega je dobio velike kritike.

Igrač Juventusa je organizovao zabavu, a Neymar je odlučio da ide iako nije imao dozvolu kluba. Brazilac se nakon tromjesečne pauze tek vratio na teren, no očito je da mu finale Kupa Francuske nije toliko bitno.

Na udaru javnosti zbog svega našao se i trener ovog tima Thoma Tuchel kojeg su kritikovali što je Neymar išao na put dva dana pred finale.

"Ne znam ništa o tome što me pitate. Ja nisam njegov otac, policajac ili detektiv", poručio je ljutiti Tuchel francuskim novinarima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi