Analizirao poraz Barce od Liverpoola, pa podivljao

"Jeb*ni patuljak igra, pa bolja je moja mama! I mrzim tu Suarezovu pacovsku facu!"

Edmir Škorić

U jednoj emisiji u Barceloni govorilo se o teškom porazu od Liverpoola u polufinalu Lige prvaka.

Barcelona je pregažena s 4:0 na Anfieldu i ostala je bez finala iako je u prvom meču slavila s 3:0.

U jednoj sportskoj emisiji u Kataloniji to je bila glavna rasprava, a riječ je uzeo jedan od prisutnih gostiju.

Nije mogao da se smiri nakon što je redom počeo da psuje i vrijeđa, ne štedivši nikoga, a ponajmanje igrače Barcelone Messija i Suareza.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Kakve su šanse da Liverpool postine četiri gola? Ne. Oni nemaju taj mentalitet. I Gini postigne dva jeb*na gola? Ovoje sr*nje! Niko ne može pobijediti Barcelonu! Mi imamo 26 ligaških naslova! 26! Prokleto mrzim Scouserse. Prezirem ih od 2007. Sada je sve gore. Jebene pi*ke! Bez Salaha, bez Firmina... Kako je moguće? Jeb*ni patuljak igra. I on je bolji od pi*ke Coutinha. Moja majka može igrati bolje od njega. Sve ih prodajte. Riješite se kompletnog tima. Mrzim Suarezovu pacovsku facu. On je isto pi*ka", vrištao je jedan od gostiju u studiju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.