Salah spreman za nedjelju!

Klopp obradovao navijače Liverpoola

Salah spreman za nedjelju!

Liverpool je i bez Mohameda Salah i Roberta Firmina uspio napraviti čudo i u revanšu polufinala Lige prvaka na Anfieldu protiv Barcelone anulirati 3:0 iz prvog meča, a onda i pobijediti 4:0.

Tako je Liverpool ponovo došao do finala Lige prvaka u kojem će odmjeriti snage sa Tottenhamom koji je isto tako senzaciolano stigao do prilike da se bori za trofej.

Pred Liverpoolom je i utakmica zadnjeg kola Premier lige protiv Wolverhamptona. Redsi i dalje imaju teoretske šanse doći do titule prvaka Engleske, ali će im za to biti potreban kiks Manchester Cityja u Brightonu.

U nedjelju nas, dakle, očekuje konačni rasplet u Premier ligi, a pred susret sa Wolverhamptonom trener Redsa je govorio o onome što najviše zanima navijače njegove ekipe - Mohamedu Salahu.

Navijači Liverpoola imaju dosta razloga za veselje s obzirom da je Klopp otkrio da bi Egipćanin trebao biti spreman za nedjelju, što znači da bi trebao biti spreman, ako se ne desi nova povreda, i za finale Lige prvaka. Osim Salaha i Andy Robertson i Jordan Henderson će biti spremni za Wovlese.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"To je samo bol. Mohamed Salah, Andy Robertson i Jordan Henderson bi trebali biti dobro za utakmicu sa Wolvesima", istakao je Klopp, ali poručio da u konkurenciji za zadnje kolo PL neće biti Roberta Firmina.

Inače, sve utakmice zadnjeg kola Premiershipa se igraju u nedjelju u istom terenu - od 16:00 sati.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GAziJAA___
Hvala Pasicu, sto si zvanicno demantovao Sljivaka..on je pisao dva dana da je Salah dozivio stravicnu povredu, kad gle cuda, covjek vec spreman..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi