Javlja Gianluca Di Marzio

Bomba iz Italije: Rade Krunić u Milanu!

Ako je vjerovati onome što kaže poznati italijanski novinari Gianluca Di Marzio, Rade Krunić je novi fudbaler Milana. 

Bosanskohercegovački reprezentativac se u proteklom periodu povezivao sa brojnim klubovima.

Njegov Empoli je ispao iz Serije A, a Krunić je navodno imao ponude Torina, Udinesa, Sampdorije, Atalante, Napolija i Fenerbahčea.

Ipak, Di Marzio, koji radi za Sky Sport, je prije nekoliko minuta objavio da je dogovoren transfer Milana i Empolija i da je naš reprezentativac praktično novi član Rossonera.

Inače, podsjetimo i na to da je Krunić posljednju reprezentativnu akciju propustio zbog povrede.

Potražite više informacija na temu Serie A:

On je u italijanskom šampionatu prošle sezone odigrao 33 utakmice, postigao pet golova i dodao šest asistencija. Prije Empolija igrao je za Borac Čačak, Veronu, Donji Srem i Sutjesku iz Foče u kojoj je i rođen.

Kako javlja isti izvor, Krunić će uskoro biti zvanično predstavljen u novom klubu, a vrijednost transfera će iznositi osam miliona eura plus bonusi. Bh. fudbaler će potpisati ugovor na četiri godine. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.