31

Komentari (31)

rp50
Haha,kakvi komentari,Federacija toliko losa da je spala na jednog jedinog Srbina u svom timu iz Republike Srpske, koji je igrom slucaja promako skautima iz Srbije.Haha ludilo,euro na tv kanalu,Puki i Lorenzo Insignije odradili posao.
tbra
e moj debilu siromasni
ArminA
Bravo Rade ,svaka cast i sigurno jedan od vaznijih igraca za nasu Repku. Sretno ljudino !!!
Saimai1316
Pa evo upravo je i ozvaniceno,Krunic u Milan za 8 mil.eura,znaci aferim ti momcino,sretno
carcass_sa
#rp50 hajde ba odjebi vise i ti i srbija, ako nemas sta pametno napisati idi bar citaj knjige, malo da se naucis pravilno pisati
mer12
Bravo za komentar
pipun
Svaka cast momak sve sam postigo i zapostavljan od Mese i zutog seronje zbog igraca koje menadzeri i savez guraju
Saimai1316
Vi ocigledno ne pratite talijansku ligu,covjek je povrijedjen zadnja dva kola serie A nije igrao,a redovno ga zuti zove
pipun
Znam da je sad povrijedzen a koliko puta je do sada pozivan i koliko je utakmica odigro i kod koje selektora pogledajte malo bolje.
mer12
Bio na klupi kod Robija i kada nije povredjen, mogu naglasiti da ga je Milan malo platio koliko je dobar igrac to je vjerovatno zato sto je Empoli ispao u Seriju B
premium
Bravo majstore
Arnel925
Bravo focak, bravo legendo
GAziJA....
Sad ni Krunic ne valja DVOZUBIM..to sto je lik BETON, ali nije vrijedno, jer nije kalibar SARICA I CIMIROTA...kako su ga samo sikanirali u reprezentaciji, jeva cekali i najmanju povredu..Fuujj, sretno KRUNICU, ima nas koji znamo koliko vrijedis..ne osvrci se na oce sto ti pisu da bi igrao za Srbiju da su te zvali..uskoro ce 20h, pa ce traziti 2 KM za kafu od roditelja..
rp50
On da moze sad da bira igro bih za Srbiju to garantujem,zajebo se mislio nece napredovati.
Benjamingst
LUFC
haha tačno. Tužna istina ali tako je
InfernoIS
Daj ne seri on kad je debitirao za BiH 2016 igrao je tad u Empoliju znači Italija i moga je odmah tada odlučiti hoce li za nas igrati ili za Srbiju ali se odlučio za nas
rp50
Ne nije to upitanju,on je jedno vreme igrao u Srbiji u jednom prvoligasu i Srbi ga nisu primetili i na kraju se debelo zajebali,ali nema sumnje koga bih izabrao jer nije niko lud.
Gaucho
Nepotrebni komentari fakat..
InfernoIS
Da igrao je jedno vrijeme u Srbiji, prvo u Donjem Sremu pa onda u Borcu Čačku (još tada je igrao za BiH U21) i onda je uslijedio transfer u Empoli, eh kad se pokazao u Empoliju da je igračina mogao je da bira i izabrao je da igra dalje za BiH .... sad ako on možda ima neke simpatije možda prema CZ pa šta (npr. ja volim Bosnu SVIM SRCEM i navijam za FK Sarajevo a isto volim Dinamo Zagreb i Bayern München ) za kraj on je mogao birati i izabrao je zna on što.
Harison
Koga “bih” izabrao.. dečkiću obrazuj se malo prije sranja po forumima
InfernoIS
Ok de mi objasni šta sam pogresio
rp50
He he,za Srbiju u tim kategorijama ne igraju igraci iz takvih klubova kao donji Srem,a kad je preso u Empoli tad je bio drugoligas,moras da znas iako Srbi ne prave rezultate u nogometu nekakve, da za Srbiju igra vise od pola tima igraci koji su u ligama petice,i da nikad nije zaigro neko ko je iz druge lige kao sto je tad bio Empoli.Tu su Srbi debelo zajebali za Krunica osto je nepimecen,ili proglasen netalentovanim, znaju to oni dobro.
InfernoIS
Ok u upravu si
Keno
Dosadan si tip iskreno, furaj
DamirT
Igraju igraci iz liga petice i opet ste mrtvi prosjek,gori od Izraela...Sad odjebi na srpski portal
Koba84
Ja da mogu sad bi ti jebo zenu, sestru , mamu Ma citavu zensku lozu papak
rp50
Hahaha,to pokazuje samo kakav si izmet kad vredjes porodicu,ali mogu se kladiti da ne peres zube i da smrdis i da si veliki gubitnik u zivotu.
mer12
Kojeg kalibra haha SMS i Matic 2 drveta pogotovu Matic on je mogao igrati samo kod Morinja u autobus formaciji
mer12
Imaju onog Albanaca za menadzera haman covjek zna posao znas njih al da su nesto vala nisu...los im vezni red mozda je to razlog.Albanac im i sastavlja ekipu od svojih igraca...
mer12
To sto pises o drugima samo o tebi govori to si ti takav...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.