Čech u društvu Ruskinje

Legenda 'ulovljena' pored fatalne Chelsejave dame: Zna se šta slijedi...

Edmir Škorić

Petra Čecha su fotografi "ulovili" na Stamford Bridgeu u društvu Chelseajeve šefice.

Tridesetsedmogodišnji češki golman završava karijeru ovog ljeta nakon što mu krajem juna istekne ugovor s Arsenalom i spreman je da se vrati u zapadni dio Londona.

Čech je jedna od legendi Chelseaja, kojeg je zadužio svojim odbranama tokom godina, pa je sada spreman da se zaposli u Chelseaju.

Paparazzi su ga snimili u društvu Marine Granovskaije, Ruskinje koja je posljednjih sezona šefica u Chelseaju, desna ruka Romana Abramoviča i osoba ključna za sve transfere. O Marini sve možete pročitati ovdje.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Češki reprezentativac proveo je više od deset godina u Stamford Bridgeu, odigrao je 494 meča i osvojio je četiri Premier lige, kao i dva naslova u Ligi prvaka.

Povratak legendi u Chelsea ne završava s Čechom, vjeruje se da dolazi i Claude Makelele, dok bi Frank Lampard trebao da naslijedi Maurizija Sarrija na klupi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.