Veliko pojačanje za Nurkićev tim

Mario Hezonja potpisao za Portland, pa "poludio" jer su mu ponovo pogriješili prezime

Endin Čaušević

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja napustio je New York Knickse i karijeru će nastaviti u dresu Portland Trail Blazersa.

Hezonja je s Portlandom potpisao ugovor na jednu sezonu koji je vrijedan 5,6 miliona dolara uz "player opciju" da ostane u ovom klubu još jednu sezonu za istu sumu novca.

Naravno, vijest o odlasku Hezonje u Portland objavio je nevjerovatni NBA insajder Adrian Wojnarowski, ali je ponovo pogriješio prezime hrvatskog košarkaša.

Slična stvar desila se i prošlog ljeta kada je Hezonja otišao u Knickse, ali je ovaj put Hrvat odlučio da se oglasi i jasno da do znanja Wojnarowskom kako se preziva.

"Woj, moje ime je Mario Hezonja. Imali smo istu situaciju i prošle godine, daj brate", napisao je hrvatski košarkaš nakon što je Wojnarowski napisao da se on preziva "Hezonija".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.