Glasanje trajalo tri dana

Navijači izabrali novi grb FK Crvena zvezda

E. Škorić

Prethodna tri dana članovi Crvene zvezde glasali su za izbor novog grba.

U glasanje su ulazili svi oni koji imaju važeće članske karte FK Crvena zvezda i koji su registrovani na Zvezdinoj aplikaciji za mobilne telefone.

Birali su zvezdaši između opcije A koja je podrazumijevala tri manje zvjezdice u nizu, opcije B sa tri zvjezdice raspoređene u luku i opcije C sa tri veće zvjezdice u nizu. Ukupno je glasalo 1.449 zvezdaša, a odluka je do samog kraja bila neizvesna.

Na kraju su odabrali dizajn zvjezdica u luku. Tako će i u sezoni 2020/21 na grbu Zvezde jedna zvjezdica ostati iznad druge dvije.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Zahvaljujemo se svim zvezdašima koji su učestvovali u anketi i ispisali istoriju Crvene zvezde", navodi se iz tabora kluba.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.