Crvena zvezda dovela nekadašnjeg igrača Betisa i Swanseaja

Veliko pojačanje

Crvena zvezda dovela nekadašnjeg igrača Betisa i Swanseaja · Zvanično

E. Čaušević

Crvena zvezda i u narednoj sezoni želi da da dođe do grupne faze Lige prvaka i uveliko se spremaju za novu sezonu.

Prethodnih dana mnogo se špekulisalo o tome da Zvezda želi dovesti Jose Alberta Canasa koji je nekada igrao za Swansea i Betis, ali su mnogi vjerovali da od toga nema ništa.

No, ovaj 32-godišnji igrač je pristao na poziv iz Beograda i danas je zvanično potpisao ugovos s prvakom Srbije. Canas je prethodne tri sezone igrao za PAOK i očekuje se da bude veliko pojačanje za Zvezdu.

Canas je prošao ljekarske preglede, a zvanično će se priključiti ekipi 1. jula kada mu ističe saradnja s PAOK-om. On bi se ranije trebao priključiti pripremama jer se očekuje da dobije odobrenje za treniranje sa Zvezdom od grčkog kluba.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Ovaj 32-godišnji vezni fudbaler sa Zvezdom je potpisao ugovor na dvije godine. Canas je ponikao u Betisu, a još je igrao za Swansea i Espanyol prije odlaska u PAOK.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi