Igrač Crvene zvezde: Istina je da sam postio mjesec Ramazan

Jasan je bio

Igrač Crvene zvezde: Istina je da sam postio mjesec Ramazan

S. Grebović

Iza Crvene zvezde je jedna fenomenalna sezona u kojoj su zaigrali u Ligi prvaka. Pamti se pobjeda protiv slavnog Liverpoola od 2:0, a pored toga uspjeli su odbraniti titulu prvaka Srbije.

Možda je navijačima ostao gorak u ustima zbog poraza u finalu kupa Srbije u kojem izgubili od najljućeg rivala Partizana sa 1:0.

Kako se sezona primicala kraju Zvezda je igrala sve lošije i lošije, ali je ipak uspjela da se okiti titulom prvaka. Mediji u Srbiji su zbog nekih slabijih rezultata krivce pronalazili u određenim igračima, među kojima je bio i El Fardou Ben Nabouhane.

Igrač porijeklom sa Komorskih Ostrva islamske je vjeroispovjesti i striktno se za vrijeme mjeseca Ramazana pridržavao posta, što se fizioterapeutima i trenerima u ovom klubu nije ni malo dopadalo.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

On je u intervjuu za srbijanski Telegraf, između ostalog, priznao da se pridržavao posta, ali da to nije bio uzrok njegovih slabih partija.

"Jesam postio, ali navikao sam da to radim. Već desetak godina sam profesionalni fudbaler i taj post je za mene nešto uobičajeno, nešto na šta sam navikao. Ipak, mislim da je veliki broj utakmica najviše uticao na moje pad forme", poručio je Ben.

Top Komentari

KRKAN
I? STA SA TIM STO JE POSTIO? VIJEST?
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi