Na pragu prolaska u drugo kolo

Sjajna atmosfera u redovima Plemića: Trening u Makedoniji prije polaska kući

Samir Mlaćo

Zrinjski je sinoć u Makedoniji savladao Akademiju Pandev 3:0.

Plemići su tako u prvom susretu prvog kola kvalifikacija za Evropu ligu pružili sjajnu partiju i napravili korak bliže prolazu dalje.

Trener Zrinjskog Hari Vukas bio je zadovoljan viđenim, a Plemići će danas u 16 sati put Mostara.

Do tada su odlučili da odrade jutarnji trening.

"WORK HARD. PLAY HARDER. Nema opuštanja! Iako ih danas u 16:00 očekuje povratni let, naši momci upravo odrađuju trening na terenu Rabotničkog", istakli su iz HŠK Zrinjski.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Mandić zadovoljan 

Nakon utakmice strijelac jednog od tri pogotka Staniša Mandić kazao je da je Zrinjski odigrao odlično u prvom dijelu, ali da su se u finišu nesvjesno povukli, no na sreću to ih nije koštalo.

"Generalno utakmica je bila teška. Prvo poluvrijeme smo odigrali kompaktno i u odbrani i u napadu. Na vrijeme smo dali golove i ostvarili smo odličan rezultat od 3:0. Kući će biti još lakše igrati pred našim navijačima. Tvrda utakmica i pred kraj smo se nesvjesno povukli, ali mislim da smo odigrali dobar meč pogotovo u prvom dijelu. Jedva čekam meč u Mostaru i nadam se da ćemo ostvariti dobar rezultat", rekao je Mandić za Zrinjski TV.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.