Mandić: U Mostaru će nam biti još lakše pred našim navijačima

Zrinjski slavio u Skoplju

Mandić: U Mostaru će nam biti još lakše pred našim navijačima

E. Čaušević

Zrinjski je danas u Skoplju savladao Akademiju Pandev sa 3:0 u meču prvog pretkola Evropske lige.

Plemići su odigrali jako dobro u prvom poluvremenu kada su vodili sa 2:0 golovima Irfana Hadžića i Staniše Mandića. Treći gol Zrinjski je postigao u 55. minuti, a strijelac je bio Miljan Govedarica.

Nakon utakmice Mandić je izjavio da je Zrinjski odigrao odlično u prvom dijelu, ali da su se u finišu nesvjesno povukli, no na sreću to ih nije koštalo.

"Generalno utakmica je bila teška. Prvo poluvrijeme smo odigrali kompaktno i u odbrani i u napadu. Na vrijeme smo dali golove i ostvarili smo odličan rezultat od 3:0. Kući će biti još lakše igrati pred našim navijačima. Tvrda utakmica i pred kraj smo se nesvjesno povukli, ali mislim da smo odigrali dobar meč pogotovo u prvom dijelu. Jedva čekam meč u Mostaru i nadam se da ćemo ostvariti dobar rezultat", rekao je Mandić za Zrinjski TV.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi