Mladi igrač se uspio uklopiti u ekipu Uniteda

Sada prije svake utakmice razmišlja o onome što mu je rekao Francuz

Wan-Bissaka otkrio kakav mu je savjet dao Paul Pogba kada je tek stigao u United

S. Pašalić

Aaron Wan-Bissaka je ovog ljeta iz Crystal Palacea stigao u Manchester United.

Desni bek je potpisao ugovor sa Crvenim đavolima na pet godina, a Palace je dobio odštetu od 55 miliona eura.

21-godišnji igrač koji je doigrao sve tri utakmice u novoj sezoni Premier lige za United se dobro aklimatizirao u klubu, a otkrio je da mu je u tome pomogao Paul Pogba.

Govoreći o predsezonskoj turneri u Australiji, Wan-Bissaka je rekao kako je dobio savjet od svog saigrača koji mu je ostao urezan u pamćenju i kojeg se sjeti prije svakog meča.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Dolazite u ovaj tim kao novi igrač, niste nervozni, ali mislite: ' Hoću li se brzo uklopiti?'. Ali svi su bili dobri prema meni od samog početka, što je olakšalo posao", rekao je Wan-Bissaka za Inside United.

"Paul Pogba me je puno savjetovao. Ta prva utakmica u Perthu, govorio mi je istu stvar koju su mi svi već rekli: 'ti si ovdje s razlogom, igraš svoju igru, igraš bez straha, imaš uspone i padove' - to je ono što sam ubacio u svoju glavu.", dodao je igrač Uniteda.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.