Nemanja Matić nezadovoljan svojom situacijom: Veznjak Uniteda zatražio sastanak sa Solskjaerom
Matić želi da mu Solskjaer da odgovore na neka pitanja

Nakon što je izgubio mjesto u prvom timu i nije odigrao ni minute ove sezone

Nemanja Matić nezadovoljan svojom situacijom: Veznjak Uniteda zatražio sastanak sa Solskjaerom

S. Pašalić

Prema navodima britanskih medija, Nemanja Matić je spreman da 'raščisti' stvari vezane za njegovu budućnost u Manchester Unitedu.

Tri kola su odigrana u Premier ligi, a 31-godišnji srbijanski veznjak nije dobio ni minute u timu koji predvodi Ole Gunnar Solskjaer.

Mirror navodi da Matić sada zahtijeva Norvežanin odgovori na neka pitanja nakon što je igrač Uniteda izgubio mjesto u početnoj postavi ovog tima.

Matić je prošle sezone odigrao 38 utakmica i postigao je jedan gol, ali Solskjaer se želi fokusirati na mlađe igrače, a to su pokazali i odlasci Marouanea Fellainija i Andera Herrere u periodu od nekoliko mjeseci.

Za vrijeme ere Josea Mourinha, Nemanja Matić je bio jedan od najvažnijih igrača Uniteda te ga je Portugalac favorizirao.

Sada se očekuje kakav bi mogao biti rasplet razgovora između Matića i Solskjaera, a ne isključuje se mogućnost da bi United mogao prodati srbijanskog veznjaka do kraja prelaznog roka s obzirom na trenutnu situaciju, ali i zbog toga što mu ugovor ističe narednog ljeta i tada će postati slobodan igrač.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi