Problemi za United: Bez Shawa četiri sedmice, propušta dva velika derbija

Povrijedio se za vikend

Problemi za United: Bez Shawa četiri sedmice, propušta dva velika derbija

Edmir Škorić

Luke Shaw, lijevi bek Manchester Uniteda, propustit će naredne četiri sedmice.

Shaw se povrijedio na početku meča protiv Crystal Palacea i sada su rezultati pregleda potvrdili da će pauzirati najmanje četiri sedmice.

Iako je Ole Gunnar Solskjaer izrazio želju da se Shaw vrati već za vikend protiv Southamptona, morat će bez ovog defanzivca skoro mjesec dana.

Prošla sezona bila je prva u kojoj je Shaw upisao preko 20 ligaških nastupa za klub i dovoljno je impresionirao da bude proglašen Unitedovim igračem godine od strane navijača.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Po svemu sudeći će Shaw propustiti i utakmice protiv Leicestera, West Hama, Arsenala, Newcastlea i Liverpoola.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi