Zmajevi su imali ugodno iznenađenje na treningu, a na poklon su dobili su sliku od onih koji su se borili ili se još bore protiv bolesti raka

Kvržić otpao, Sarić trenirao s ekipom

Zmajevi kompletni odradili trening: Džeko i društvo imali ugodno iznenađenje

Dino Kurbegović, foto: Dino Kurbegović

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine danas je u Trening centru N/FSBiH odradila još jedan trening u sklopu priprema za utakmicu protiv Lihtenštajna, koja se u četvrtak igra na Bilinom polju.

Nakon visokih temperatura, danas je bilo mnogo ugodnije za trenirati, a padala je i slaba kiša koja nije poremetila atmosferu među našim reprezentativcima.

Na treningu su bili svi igrači osim Zorana Kvržića, koji je danas ručao s ekipom, ali on neće biti u konkurenciji za naredne dvije utakmice.

Ekipi su se sinoć priključili Muhamed Bešić i Deni Milošević, dok je s ekipom normalno trenirao i Elvis Sarić, koji se jučer žalio na povredu. Naš tim je danas imao i jedno iznenađenje na treningu, kojem se posebno obradovao kapiten naše selekcije.

Delegacija Udruženja „Srce za djecu oboljelu od raka“ i Roditeljske kuće u Sarajevu uručila je kapitenu Edinu Džeki i selektoru Robertu Prosinečkom sliku reprezentacije rađenu u drvetu, koju je izradio drvorezac Edin Begović iz Donjeg Vakufa.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Pošto su Edin Džeko i Miralem Pjanić na neki način naši ambasadori, pomažu rad naše dječice, Ismet Hodžić je došao na ideju da u svom gradu, Donjem Vakufu, izradi jednu sliku od drveta. Na slici je svih 11 igrača naše reprezentacije" kazao je Fikret Kubat, direktor Udruženja „Srce za djecu oboljelu od raka“ i Roditeljske kuće u Sarajevu, koji je s mališanima i njihovim roditeljima uručio poklon te poželio sreću reprezentativcima u narednim utakmicama protiv Lihtenštajna i Armenije.

Naši reprezentativci sutra će trenirati na Bilinom polju, a prije treninga će biti održana i službena press konferencija.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.