Kvržić, Sarić i Milošević propustili današnji trening reprezentacije BiH
Zmajevi su danas odradili prvi trening u Zenici, gdje će se pripremati za naredna dva duela protiv Lihteštajna i Armenije

Selektora brine pozicija desnog bočnog

Kvržić, Sarić i Milošević propustili današnji trening reprezentacije BiH

Dino Kurbegović, foto: Dino Kurbegović

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine danas se okupila u Trening centru N/FSBiH u Zenici, gdje će se pripremati za utakmicu protiv Lihtenštajna, koja će se odigrati u četvrtak na stadionu Bilino polje.

Večerašnji trening bio je relaksirajući, igrači su prema onome na treningu zaželjeli se okupljanja i druženja. Trening je propustio Deni Milošević ,koji će se večeras priključiti ekipi, dok su trening propustili Kvržić i Sarić, koji imaju povrede, te je upitno hoće li biti u konkurenciji za četvrtak.

Umjesto povrijeđenog Pirića, ekipi se priključio Kovačević , a selektor je rekao na današnjoj pressici da novih imena neće biti, iako imaju problema s desnom stranom zbog povrede Kvržića, ali i toga što Todorović nije standardan u klubu.

Trening su u punom kapacitetu odradili kapiten Edin Džeko i Miralem Pjanić, dvojica naših najboljih igrača od kojih se očekuje da protiv Lihtenštajna i Armenije predvode ekipu u osvajanju šest bodova i ostanku utrci za drugo mjesto u grupi.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Sigurno da se u četvrtak očekuje da naši reprezentativci već u prvom poluvremenu osiguraju pobjedu, kako bi sačuvali igrače, te da sve prođe bez kakvih povreda prije utakmice protiv Armenije, gdje se sigurno očekuje teška utakmica protiv veoma nezgodnog domaćina.

Top Komentari

K79
Robi samo preferira opustajuce treninge samo lagano momci sjetite se šta je Lulić reko !
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi