7

Komentari (7)

K79
ako saric otpadne možda i imamo šanse protiv armenije !
Alpasinacxx
Izgleda da smo postali zrtve raznih menagera. Kontaju lahko ćemo se plasirati na Euro i tako prodati igrače, međutim, grdno smo se prevarili.
Manager95
Nikola Katic iz G.Rangers Zasto se ne aktiveraju oko njega? Momak 22 god.,odlican stoper.
mirza24
PROSINECKI ZARRADIO SI OTKAZ
Bulle
Bili smo gori, vise puta... Samo se ne sjecas dobro
Cibre
Druze,treba se ugasiti sport u BiH i onako cemo svi za 10 20 godina bit Nijemci.
Cibre
Nikad gora reprezentacija nije bila, uvijek smo imali najmanje 10 igraca iz lige 5 i to dobri igraca sad nam igraju igrači iz druge Turske, Hrvatske, Kazahstanske, Saudijska Arabija, itd pa jel to ?, nema nista protiv ovih momaka Al nisu zaslužili ili mi fakat nemamo nista bolje i zao mi je nasih navijača koji svim srcem vole BiH Al od našeg sporta nema nista i sve nam drugi pokupise sto valja a mi nemamo vise ni od dijaspore koristi.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.