Gojak: Jasno je da idemo po šest bodova, nikad bolje nisam ušao u sezonu
Gojak je govorio uoči dva meča kvalifikacija

Igrač Dinama se obratio novinarima

Gojak: Jasno je da idemo po šest bodova, nikad bolje nisam ušao u sezonu

S. Pašalić

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine se okuplja u Zenici pred dvije utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Lihtenštajna i Armenije.

Selektor Robert Prosinečki se danas obratio novinarima i govorio je o stanju u reprezentaciji, a prisutnima se obratio i Amer Gojak.

"Pa dobro, evo...Drago mi je što smo se okupili, uvijek je lijepo doći u reprezentaciju i igrati za svoju domovinu. Mislim, svjesni smo situacije u kojoj se nalazimo i da moramo u ove dvije utakmice uzeti šest bodova."

"Ide nam taj nešto lakši protivnik Lihtenštajn, ali sigurno da svakog maksimalno resprektiramo i da moramo to shvatiti ozbiljno, a onda u Armeniju isto tako idemo po pobjedu"

Gojak igra sjajno u posljednje vrijeme i protiv Rosenborga je postigao i fantastičan gol, a dao je komentar i na pitanje da li bi nešto slično mogli vidjeti i u dresu reprezentacije.

"Pa dobro, mislim da sam u formi, mislim da u seniorskom fudbalu nikad bolje nisam ušao u sezonu tako da se dobro osjećam i spreman sam"

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Imamo prvo utakmicu protiv Lihtenštajna, to prvo treba da riješimo, a onda ćemo o Armeniji da razmišljamo. Nadam se da ako dobijem priliku u Armeniji, da ću dati svoj maksimum i da ću pokušati dati gol"

Top Komentari

MirzaBarucic
Gojak, Pjanić, Hajrović sredina. Hajde Robi, zovi Hajru, poBogu.
0 2
RodjeniRA
Ja stvarno ne znam sta Prosinecki glumi sa ne pozivanjem Hajrovica?!?!?!
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi