(Foto: EPA)

Odlučio ih je sve pokazati

Čudesne tetovaže zvijezde Arsenala: Jedna je posvećena omiljenom fudbaleru

Midhat Šljivak

Napadač Arsenala Pierre-Emerick Aubameyang na svom tijelu ima ogroman broj tetovaža.

Iako ranije nije često isticao ono što mu je nacrtano na tijelu, sada je ipak odlučio da pokaže sve tetovaže, a one su zaista impresivne.

Gabonac je u januaru ove godine istetovirao tetovažu poznatog crtaća Dragon Ball Z na kojima su glavni likovi Goku i Gohan. Ova tetovaža mu se nalazi na desnoj butini.

Na prsima Auba ima istetovirana krila koja niču iz dijamanta, a na leđima je tetovaža afričkog kontinenta kojeg orao podiže u zrak.

Na ruci mu je jedna posebna tetovaža. Slovima je ispisano 'Crespo for life', a ova tetovaža je posvećenja njegovom omiljenom fudbaleru Hernanu Crespu.

Zanimljiv izbor tetovaža u svakom slučaju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.