Nakon pet dana pojavio se Mesut Ozil

Izašao je iz kuće

Nakon pet dana pojavio se Mesut Ozil

M. Šljivak

Njemački fudbaler Mesut Ozil konačno se pojavio u javnosti.

Nakon pet dana skrivanja zbog prijetnji koje su upućene njemu i reprezentativcu BiH Seadu Kolašincu, zvijezda Arsenala konačno je viđen u javnosti.

Izašao je Ozil iz kuće uz pratnju veoma jakog osiguranja, sjeo je na zadnje sjedište i pod jakom pratnjom je otpraćen iz svog doma.

Nije poznato kada će se Ozil i Kolašinac vratiti u tim, a u strahu ovaj duo živi odnedavno.

Kada je krenuo teror?

Krajem jula se događao filmski scenarij na ulicama Londona - lopovi su napali Mesuta Ozila s noževima, ali je u odbranu stao Sead Kolašinac.

Dvojac Arsenala je upao o velike probleme. Lopovi na motorima htjeli su navodno da ukradu satove, ali je Kolašinac krenuo na njih i tako je odbranio Nijemca, mada se sada i sam našao u nevolji.

Činilo se da se sve završilo kada su lopovi pobjegli na motorima, ali odlučili su da se vrate. Svjesni o kome se radi, došli su u posjed informacijama gdje budu igrači londonskog kluba, pa su u proteklih nekoliko dana pokušavali da naude Ozilu i Kolašincu.

Zbog svih tih problema je Arsenal izostavio obojicu za gostovanje Newcastleu, a u četvrtak navečer su pred Ozilovom kućom uhapšena dva čovjeka pod sumnjom da su došli da "odrade posao".

Nakon toga je uvedeno dodatno osiguranje pred kuće ovih fudbalera, a Ferhat Ercan i Salaman Ekinci, 27-godišnjaci koji su uhapšeni i koji imaju tursko porijeklo, trebali bi se pojaviti na sudu 6. septembra.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

pipun
Ovi ima politicku pozadinu, turski kurdi mu rade o glavi.
1 1
SeoRusilac
Prodajte ga u MLS samo crpi Arsenalov budzet
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi