Čuveni karikaturista oduševio crtežom Seada Kolašinca
(Foto: EPA)

Momani prikazao Wildera, Kolašinca i Ozila

Čuveni karikaturista oduševio crtežom Seada Kolašinca

M. Šljivak

Sead Kolašinac je prethodnih dana glavna zvijezda u svim svjetskim medijima.

Bh. fudbaler je goloruk krenuo u obračun sa naoružanim napadačima koji su napali njega i njegovog saigrača Mesuta Ozila i uspio ih je savladati.

Iznenad je Kolašinac došao u centar pažnje. Svi se dive njegovoj hrabrosti, a komentar na sve je dao i WBC prvak teške kategorije Dontay Wilder.

"Odlično se kreće naprijed i nazad. Ne vidim tehniku udaranja, trebam ga naučiti da se spusti u gard. Ovako je ranjiv i udarci su mu predvidljivi. Ima brze noge, moglo bi se raditi s njim", rekao je Wilder.

Nakon ovih riječi poznati karikaturista Omar Momani je odlučio da nacrta karikaturu Kolašinca i Wildera, a koja izgleda zaista spektakularno.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dobojlija
Iz Doboja ,pravog,pa sto I Doboj kod Kaknja je dobar ,a tvoja je luzerska carsija.
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi