11

Komentari (11)

Aldin Neki
Haram reklamirate.
yossarian
@redakcija Ko i zašto smanjuje broj pozitivnih i uvećava broj negativnih reakcija na moje komentare, i čini upravo suprotno na Gazijine komentare? Konkretno, komentar gdje sam spomenuo vic imao je danas 4 pozitivne i nijednu negativnu reakciju, a sada ima 0 pozitivnih i 8 negativnih reakcija??? Nije etički da koris***e bolest ovog lika kako biste zaintrigirali korisnike na raspravu. To je kao kad se potičete lokalnu ludu da radi gluposti na ulici.
gaziiiiJAaaa
Gospodine, predlazem vam da potrazite STRUCNU POMOC..pored toliko zivotnih stvari, vi se opterecujete brojem like-ova..Ne nervirajte se, ja to podesavam, prava raja prepoznaje ISTINU...
yossarian
Dijagazija, pacijenti poput tebe se drže pod kontrolom. Kako se pacijenti sa psihijatrijske klinike ne puštaju van bez nadzora, tako bi i administrator ovog portala trebao spriječiti tvoje izljeve u komentarima jednostavnim banom. To bi bilo etički. Ali u estradiziranom javnom prostoru, likovi poput tebe privlače publicitet. A estrada zna, ne postoji negativan publicitet. Ozbiljan portal odavno bi ti dao direktan crveni.
GAAzIJaaaA
Nadam se RAJA da vam se dopada tekst mog kolege..dok neki tetoviraju TROFEJE, drugi rade KARIKATURE CETANIH LIKOVA..a sta se moze, kad igra u KARIKATURA KLUBU..Veliki pozdrav navijacima VELIKANA, a pozdravljam i one navijace ciji klub nije VELIKAN..nadam se da vam se dopada tekst mog kolege..
yossarian
@Gazija Tvoj VELIKAN bi tebi u čast mogao narediti svojim igračima da istetoviraju sve tvoje dijagnoze. Morali bi uključiti i rezervni tim, ne bi sve stale na tijela prve ekipe.
GAAzIJaaaA
Saburli sam ja, ne brini..samo u VASIM GLAVAMA sam za dijagnoze..kod svih OSTALIH sam taj koji ih DAJE..pametnom dovoljno..Sellam
yossarian
Otkako si pod prismotrom, nikada nikoga nisam vidio da ti je dao podršku. Koji su to svi ostali po kojima si ti zavrijedio da daješ dijagnoze. Isti si onaj lik iz vica što vozi autocestom u pogrešnom smjeru. Na radiju spiker javlja vozačima da budu na oprezu jer jedan ludak vozi u pogrešnom smjeru, a lik kaže sebi: Qurac jedan, ima ih na stotine.
topnik1980
Najžešćeli je potpis "SELLAM" na kraju....
topnik1980
Reci ti nama kojeg si ti to velikana navijac? Sigurno nekakav plastikaner i genetski modifikovan velikan hahhahahah????
arsenal_fan_1886
bez psovki ljudstvo, pogotovo da nekom mater psujete, to nije ok...provocirajte sportski
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.