SELECT poznati danski brand od sada i u bh. fudbalu

Sponzorski tekst

U ovoj i narednoj sezoni danski proizvođač Select je tehnički partner Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Sa svojim najboljim modelom Brilliant super TB igraju premijerligaši, ali i prvotimci entitetskih liga.

Ova lopta je na nezavisnom FIFA testu nekoliko godina zaredom proglašena kao lopta sa najboljim aerodinamičkim balansom-letom i kao takva je pored Premijer lige, oficijela lopta i portugalske, danske, švedske, norveške i finske lige. U Bundesligi je Select takođe oficijelna lopta pod nazivom Derby star koja je sestrinska kompanija koja koristi tehnologiju Selecta.

Imajući u vidu tradiciju i kvalitet, Select kao brend putem distributera, lanca prodavnica Juventa sport ostvaruje sve bolje prodajne rezultate i nameće se kao prirodan izbor u odabiru najbolje lopte za fudbal, futsal i rukomet.

Zahvaljući saradnji sa Nogometnim savezom BiH Select obezbjeđuje specijalne cijene lopti svim klubovima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za više informacija pogledajte na www.juventasport.com ili nas kontaktirajte na broj telefona 065/758-158.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.