Antonio Rudiger ispričao najveću sramotu iz mladosti: "Do 15. godine sam..."

Pitali ga za anegdotu, a on ih iznenadio odgovorom

Antonio Rudiger ispričao najveću sramotu iz mladosti: "Do 15. godine sam..."

Endin Čaušević

Antonio Rudiger dao je zanimljiv intervju u kojem je govorio o svom životu i karijeri, ali i iskreno priznao kakav problem je imao u djetinjstvu, te je to sada javno odlučio da podijeli sa svima.

Rudiger je poznat kao veliki ratnik na fudbalskom terenu koji ne popušta protivničkim igračima i voli da ih provocira na razne načine, ali mnogi kažu da je van terena totalno drugačija osoba.

Poznato je da je defanzivac Real Madrida itekako posvećen svojoj porodici i vjeri islamu što često pokazuje svojim objavama na društvenim mrežama.

Ovaj put Rudiger se našao u centru pažnje jer se pojavio video iz intervjua koji je nedavno dao, a u kojem je pričao o karijeri i životu.

Tako je otkrio da je portugalski defanzivac Pepe njegov idol kada je fudbal u pitanju, te da je za njega Sergio Ramos najbolji defnazivac svih vremena.

Također, smatra da je Jude Bellingham trenutno najbolji igrač svijeta, a što se tiče najboljeg fudbalera svih vremena poručio je da je to za njega Zinedine Zidane.

Oglasi

No, jedan detalj posebno je svima bio interesantan. Novinar ga je pitao da podijeli neku anegdotu iz djetinjstva, ali niko nije bio spreman na ono što će Rudiger odgovoriti.

"Anegdota? Mokrio sam u krevet do svoje 15 godine. Istina je. Nije to nešto čega se trebaš sramiti, ok sramio sam se tada, ali to je život i šta se može", rekao je Rudiger.

Kroz smijeh je još poručio da je taj problem riješio tako što je prestao da pije vodu iza 20 sati navečer. Njegovu izjavu možete pogledati na OVOM LINKU.

Inače, Rudigera ćemo na sceni vidjeti već večeras kada Real Madrid čeka još jedan težak zadatak u Ligi prvaka jer igra u gostima protiv Bayerna prvi meč polufinala Lige prvaka.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Utakmica na Allianz Areni počinje u 20 sati, a očekuje se da će Rudiger igrati od prve minute za kraljevski klub.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti