Rodriguez i Bale nisu trenirali u Realu neko vrijeme, ali su bez problema odradili trening sa reprezentacijom

Još jedan igrač Kraljevskog kluba bez problema odradio trening

Igrači Reala čudesno ozdrave nakon što napuste Madrid, dokaz je i fotografija Jamesa Rodrigueza

S. Pašalić

Mnogi igrači Real Madrida su nakon ovog vikenda otišli na okupljanja svojih reprezentacija.

Bio je to slučaj i sa Garethom Baleom te Jamesom Rodriguezom iako su oba igrača bila povrijeđena i nisu trenirala u posljednje vrijeme u Realu.

Ipak, jučer se desilo "čudo" pa je Bale bez problema odradio trening sa svojim saigračima iz reprezentacije, a izgleda da se desilo još jedno.

Naime, James Rodriguez, koji je propustio posljednje četiri utakmice Kraljevskog kluba i nije trenirao 15 dana je odradio trening sa saigračima iz reprezentacije Kolumbije.

On se ovog ljeta vratio sa posudbe iz Bayerna i činilo se da je popravio svoj odnos sa Zinedineom Zidaneom, ali se on u posljednje vrijeme čini se ponovo pogoršao.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sada se čini da bi Rodriguez trebao nastupiti u meču protiv Perua koji se igra 15. novembra, a ostaje da se vidi kako će Zidane reagovati nakon što se on vrati u Madrid.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.