Kante razočarao Zidanea: Sretan sam u Chelseaju i možda tu i završim karijeru
Zidane želi vidjeti Kantea u svom timu, ali čini se da igrač Chelseaja ima druge planove

U posljednje vrijeme se sve više pisalo o interesu Reala

Kante razočarao Zidanea: Sretan sam u Chelseaju i možda tu i završim karijeru

S. Pašalić

Već neko vrijeme Real Madrid je u potrazi za pojačanjima u veznom redu i jedan od igrača koje Zidane svim silama želi dovesti je N'Golo Kante iz Chelseaja.

Nedavno su neki španski mediji pisali o tome da Kraljevski klub vidi 28-godišnjeg Francuza kao idealnog kandidata za ovu poziciju i da bi već u januaru mogla da stigne ponuda za njega.

Ipak, Kante je u jednom intervjuu izjavio kako je sretan u Chelseaju i da nema ništa protiv toga da tu i završi svoju karijeru.

"Naravno, karijeru bih mogao završiti u Chelseaju, sada imam ugovor s Chelseajem do 2023. godine. Dakle, u glavi se nadam da ću nastaviti sjajnu sezonu s Chelseajem.", rekao je Kante pa nastavio:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"U Chelseaju sam imao tri prekrasne godine osvajajući naslove. Mislim da je to klub koji mi je puno pomogao i nadam se da ću ovdje moći osvojiti puno više naslova."

Kante je 2016. godine stigao u Chelsea i od tada je odigrao 149 utakmica i postigao je 10 golova.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1022
Dok te Kovacic ne klupira, tu ti i zavrsava karijera, majmune.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi