Hazard je rekao šta misli

Belgijanac nije imao dileme

Hazard otkrio ko je za njega trenutno najbolji napadač na svijetu

S. Pašalić

Eden Hazard je u ljetnom prelaznom roku stigao u Real Madrid, ali mu ne ide baš najbolje u novom klubu.

Belgijanac je imao problema sa povredama zbog kojih je bio više vremena van terena, nego na njemu, a i onda kada je igrao nije prikazivao igre na nivou onih kada je nosio dres Chelseaja.

On je sada govorio o svojoj formi u posljednje vrijeme, ali je i otkrio ko je za njega najbolji napadač na svijetu.

"Uvijek možete bolje, naravno. Mislim da je s Real Madridom zadnjih mjesec dana sve išlo vrlo dobro.", rekao je Hazard, pa dodao:

"Pobjeđujemo utakmice i tim napreduje dobro, što mi i olakšava posao. Osjećam se dobro i želim nastaviti ovako"

Hazard je zatim pohvalio svog saigrača iz Reala, Karima Benzemu, za kojeg smatra da je trenutno najbolji napadač na svijetu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Nakon što sam igrao s njim tri ili četiri mjeseca, mislim da je u ovom trenutku najbolji napadač na svijetu", izjavio je Hazard.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.