James Rodriguez završio sa igranjem za ovu godinu?
Rodriguez će najmanje pauzirati tri sedmice, a oporavak bi se mogao produžiti i na šest sedmica

Kolumbijac je zaradio novu povredu i ponovo ide na pauzu

James Rodriguez završio sa igranjem za ovu godinu?

S. Pašalić

Real Madrid je danas potvrdio da će James Rodriguez biti van terena najmanje tri sedmice zbog povrede koljena, a to bi se moglo produžiti i na šest sedmica.

Kolumbijac se povrijedio prošle sedmice na pripremama svoje reprezentacije pred meč protiv Perua koji je na kraju i propustio.

Rodriguez se tek oporavio od povrede zbog koje je nekoliko sedmica bio van terena, a nova povreda će samo donijeti nove frustracije kod njega.

Ovo je treća povreda za Jamesa od početka sezone koji je između ostalog i zbog toga upisao samo devet nastupa te je postigao jedan gol.

Sada se očekuje da će 28-godišnji igrač Real Madrida propustiti bar pet utakmica svog kluba u narednom periodu, a neki mediji pišu da postoji mogućnost da više ne zaigra do kraja ove godine.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi