Zbog čega će se u Wolverhamptonu pribojavati odluke Real Madrida?

Kraljevi žele vratiti svog igrača s posudbe

Zbog čega će se u Wolverhamptonu pribojavati odluke Real Madrida?

E. Čaušević

Mnogi s nestrpljenjem očekuju početak 2020. godine kada nas u januaru sigurno čeka dosta uzbuđenja što se tiče zimskog prelaznog roka.

Mnoge špekulacije već uveliko traju, a u centru pažnje našao se mladi španski defanziac Jesus Vallejo. Ovaj 22-godišnjak je igrač Real Madrida, ali trenutno se nalazi u Wolverhamptonu na posudbi do kraja ove sezone.

Trener engleskog tima Nuno Espirito Santo izjavio je nedavno da Vallejo nije baš u prvom planu, ali da je itekako važan dio odbrane, te da će u nastavku sezone imati dosta više šansi za igru.

Međutim, u Real Madridu nisu baš zadovoljni kako se situacija razvija jer su očekivali da će Vallejo imati dosta više prostora za igru. Kraljevski klub želi da Vallejo bude standardan član, a ukoliko se to ne popravi do polusezone onda će ga vratiti s posudbe.

Kako piše madridski AS iz Reala su već saopštili Wolverhamptonu da če Vallejo biti vraćen s posudbe ako ne dobije više šansi za igru. Ukoliko se to desi Vallejo se neće zadržati dugo u Realu jer će ga sigurno poslati na novu posudbu do kraja sezone.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U Wolverhamptonu to nisu očekivali, te su poručili da nisu garantovali da će Vallejo biti prvotimac. Žele ga zadržati do kraja sezone jer već sada imaju dosta problema s povrijeđenim defanzivcima. No, čini se da u Realu ne žele ni čuti za to.

Vallejo je u dosadašnjem dijelu sezone u dresu engleskog kluba odigrao sedam utakmica.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi