Insigne zbog povrede lakta neće igrati protiv Liverpoola

Lorenzo Insigne neće zaigrati na Anfieldu

Veliki udarac za Napoli uoči meča protiv Liverpoola

S. Pašalić

Liverpool će u srijedu na Anfieldu dočekati Napoli u okviru 5. kola Lige prvaka.

Ovo bi mogla biti utakmica koja će odlučiti o tome ko osvaja prvo mjesto u ovoj grupi s obzirom da Redsi imaju 9 bodova, a Napoli bod manje.

Ukoliko tim Jurgena Kloppa uspije slaviti, otići će na nedostižnih četiri boda prednosti, ali Napoli bi mogao biti i u dodatnom problemu, jer ukoliko i Salzburg slavi protiv Genka doći će samo na bod zaostatka iza italijanskog kluba kolo prije kraja pa bi i prolazak dalje mogao doći u pitanje.

Napoli je međutim uoči meča protiv Liverpoola dobio i nove loše vijesti koje kažu da Lorenzo Insigne neće nastupiti u ovom meču zbog povrede lakta.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Jedan od najbitnijih igrača Napolitanaca koji je ove sezone odigrao 15 utakmica, te je postigao 4 gola i upisao 6 asistencija se povrijedio u meču protiv Milana u subotu i sada će propustiti važan meč svog tima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.