Pogba bi se mogao vratiti u Juventus

Maurizio Sarri želi pojačati svoj tim

Juventus vraća Pogbu: Italijani će ponuditi novac i nezadovoljnog igrača za Francuza

S. Pašalić

Paul Pogba bi već u januaru mogao ponovo da se vrati u Torino.

Francuz je igrao za Juventus od 2012. do 2016. godine nakon čega je otišao u Manchester United, ali je odavno nezadovoljan u ovom klubu i želi da ga napusti.

Pogba se ovog vikenda vratio na terene nakon što zbog povrede nije igrao još od kraja septembra, ali i dalje traju priče o njegovom odlsku.

Real Madrid je dugo vremena bio zainteresovan da ga dovede i to možda već u januaru, ali prema informacijama koje su se pojavile jučer, Kraljevski klub je odustao od toga s obzirom da Fede Valverde ove sezone igra sjajno u dresu kluba iz Madrida.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Italijanski Tuttosport danas tvrdi da bi Juventus u januaru mogao ponuditi 60 miliona eura i Emrea Cana za Paula Pogbu.

Nijemac nije sretan sa svojom trenutnom situacijom u klubu i vrlo rado bi napustio Torino, a Juventus to želi iskoristiti i uključiti ga kao dio ponude.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.