Barcelona u januaru krade Unitedu velikog talenta?
Barcelona već u januaru može dogovoriti dolazak Gomesa narednog ljeta

Katalonci bi mogli iskoristiti situaciju u engleskom klubu

Barcelona u januaru krade Unitedu velikog talenta?

S. Pašalić

Manchester United bi vrlo lako mogao ostati bez jednog od svojih najvećih talenata.

Naime, 19-godišnji Angel Gomes ima ugovor sa ovim klubom do ljeta naredne godine i još uvijek nije potpisao novi.

Mladi igrač je ove sezone odigrao pet utakmica za prvi tim Uniteda, od čega su tri nastupa bila u Evropskoj ligi.

Engleski mediji su u oktobru pisali da će Crveni đavoli ponuditi novi ugovor Gomesu, a za to vrijeme je Barcelona pokazala interes da ga dovede.

S obzirom da igraču Uniteda ugovor ističe narednog ljeta, Katalonci imaju pravo već u januaru da pokušaju postići dogovor s njim kako bi on nakon toga stigao na Camp Nou.

Već u maju ove godine su se pojavile informacije kako je Barcelona zainteresovana za mladog igrača koji je bio kapiten reprezentacije Engleske do 16, 17 i 18 godina, a sada su šanse da potpiše za Katalonce još veće.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi