Svako na svoj način

Pogledajte gdje su bh. zvijezde dočekale Novu godinu

Slavljenje Nove godine jedan je od najstarijih i svima najdražih običaja. Oni koji je nisu proveli radno, uživali su u novogodišnjoj atmosferi na privatnim kućnim zabavama, organizovanim okupljanima ili na putovanjima.

Izuzetak nisu bili ni naši poznati sportaši. U skladu s odličnim platama, imali su mogućnost da doček 2020. godine provedu u naudaljenijim krajevima i temperaturi koja više pogoduje ljetnoj atmosferi nego zimskoj idili.

Ermin Bičakčić i Damir Džumhur su tako 'najluđu noć u godini' proveli sa prijateljima u Dubaiju, Izet Hajrović i njegova Leyla su odbrojavali u Muscatu, odnosno Omanu, dok je Edin Džeko s uživao u Rimu.

Toni Šunjić je ostao u Moskvi, gdje mu je u posjet došao Zvonimir Kožulj, Zvjezdan Misimović je bio u Minhenu, a za nešto skromniju varijantu odlučio se Senijad Ibričić koji je Novu godinu proveo u svom kafiću u Sanskom Mostu. Tu je, između ostalog, ugostio nekoliko svojih saigrača iz Domžala, kao i kuma i bivšeg saigrača Adisa Nurkovića. I Amer Gojak je također ostao u BiH. On je Novu godinu proveo na Bjelašnici.

Edin Višća, Sead Kolašinac, Miralem Pjanić..., nisu otkrivali kako je proteklo njihovo veselje.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.