Bosanci vladaju Rimom

Džeko se sreo sa Alibegovićem

Bosanci vladaju Rimom

M. Šljivak

Edin Džeko apsolutna je legenda jednog dijela Rima.


Bh. dijamant je igrama za Romu kupio zauvijek navijače ovog tima i sigurno da ga ni nakon odlaska nikada neće zaboraviti.

Pored Edina Džeke, ali i Senada Lulića koji igra za Lazio, još jedan bh. sportista lijepe dane karijere proživljava u glavnom gradu Italije.

Član Virtus Rome je bh. košarkaš Amar Alibegović, koji je imao priliku da se upozna sa Edinom i da tom prilikom s njim razmijeni dresove.

Alibegović ove sezone igra zaista dobro u prvenstvu Italije. Prosječno na parketu provodi preko 25 minuta uz učinak od 9.5 poena i 7.2 skokova po utakmici.

Sasvim sigurno da ćemo Alibegovića uskoro ponovo gledati i u dresu reprezentacije BiH, jer njegov napredak je očigledan i sigurno da može dosta toga pokazati među Zmajevima.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sikter2027
A sto ce ti to 'Vladaju', mogao si bilo sta staviti nego ovaj i****reni na ho ruk patriotizam i renesansa. Kome mi bolan vladamo sta ti je burazeru jesi ti lud, edukacija vam svima treba iz novinarstva, knjizevnosti i zivota.
5 0
konjnakvadrat
Malo nas je, al smo dobro rasporedjeni.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi