Drugi u Dubai idu na odmor, ali Džeko, Ibričić i Adilović imaju "pametnija" posla

Red, rad i disciplina

Drugi u Dubai idu na odmor, ali Džeko, Ibričić i Adilović imaju "pametnija" posla

E. Čaušević

Edin Džeko je nakon napornog prvog dijela sezone u Seriji A odlučio da je vrijeme za zasluženi odmor.

Bh. napadač ovih dana boravi u Dubaiju gdje odmara sa svojim prijateljima. Međutim, Džeko želi da bude što spremniji za nastavak Serije A koja se vraća 5. januara 2020. godine.

S Džekom u Dubaiju je njegova porodica, ali i prijatelji s kojima najčešće provodi odmore. Džeko je iskoristio vrijeme i za trening i to u društvu bivšeg bh. reprezentativca Senijada Ibričića, te bh. napadača Eldina Adilovića.

Adilović se oglasio putem Instagrama, te je poručio da nema odmora i da se Džeko i Ibričić vrijedno spremaju za izazove koji stižu u nastavku sezone.

Ovom društvu pridružio se još jedan igrač Rome, a riječ je o Aleksandru Kolarovu koji također svoj odmor provodi u Dubaiju.

Top Komentari

ragnarrsonn
Kad se opanak docepa para, cuj Dubai
2 2
karlhajncbrazzzo
Ibričić oćelavio još dok je bio u osnovnoj školi.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi