Iskustvo je čudo

Insigne je večeras pronašao način da ga ne ismijavaju zbog visokog dječaka

Kapiten Napolija Lorenzo Insigne i večeras je bio u centru pažnje. 

Pred utakmicu u Ligi prvaka između Napolija i Barcelone, Insigneu su organizatori opet dali najvišeg dječaka da izađe s njim na teren i stane ispred njega tokom himne pomenutog takmičenja.

U slučaju svakog igrača dječak stoji ispred, osim u slučaju Insignea gdje je dječak pored. Insigne je također iskoristio priliku i da ga zagrli pa je tako možda uspio maolo i prekriti stvarnu razliku u visini ili je barem staviti u drugi plan.

Inače, napadač Napolija je do sada često bio ismijavan jer su mu uvijek davali najvišeg dječaka da izađe s njim na teren, a kada dječak stane ispred njega onda se Insigne gotovo i ne vidi. Ipak, sada se snašao i on malo bolje. Iskustvo je čudo...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.