Šta kažete na odabir?

Odgovorili na izazov Haugesunda: FK Sarajevo izabrao četvoricu najboljih igrača u historiji kluba

Endin Čaušević

Norveški klub Haugesund danas je putem Twittera izazvao FK Sarajevo na zanimljiv izazov koji kruži društvenim mrežama tokom trajanja pandemije koronavirusa.

Lige u skoro cijeloj Evropi su prekinute i još uvijek nema naznaka kada će se takmičenja nastaviti. Klubovi su tokom kućne izolacije pokrenuli razne izazove, a u jednom od njih učestvuje i FK Sarajevo.

Naime, norveški Haugesund je izazvao bordo klub na Twitteru, a izazov je da izaberu četiri najbolja igrača u historiju Sarajeva. Jasno je da to nije nimalo lagano uraditi, ali je bordo klub odlučio odgovoriti na izazov.

FK Sarajevo se oglasio na Twitteru s porukom da su izabrali četvoricu najboljih iako im je to bilo jako teško uraditi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Hvala Haugesund. Imamo mnogo sjajnih igrača, ali ćemo pokušati imenovati četvoricu. To su Asim Ferhatović, Safet Sušić, Mirsad Fazlagić i Vahidin Musemić", poručili su s Koševa.

Bordo klub je odlučio nastaviti izazov, te su pozvali Kortrijk, PAOK, Olimpiju i Hajduk da nastave niz.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.