Norveški klub postavio zanimljiv, ali težak izazov pred FK Sarajevo: Dilema je velika!

Bordo tim na iskušenju

Norveški klub postavio zanimljiv, ali težak izazov pred FK Sarajevo: Dilema je velika!

A. Čaušević

U vrijeme kada klubovi miruju i nemaju aktivnosti vezanih za odigravanje utakmica na društvenim mrežama se pojavljuju zanimljiv izazovi, u jedan takav uključen je i FK Sarajevo. 

Mnogi evropski klubovi putem društevene mreže Twitter izaberu svoja četiri legendarna igrača, nekadašnja fudbalera koji mogu poslužiti kao sportski idoli generacijama koje dolaze.

Teško je pronaći koji klub je započeo lanac nominovanja. Do sada je učestvovao veliki broj klubova uključujući velikane poput Bayerna, Chelseaja i HSV-a. FK Sarajevo je nominovano od strane norveškog kluba FK Haugesund.

Prilikom odgovaranja administratori naloga Bordo kluba na Twitteru će biti u velikoj dilemi koju četvorku izabrati jer je konkurencija zaista žestoka s obzirom da je na Koševu igralo niz sjajnih igrača.

Asim Ferhatović Hase, Safet Sušić, Predrag Pašić, Husref Musemić, Vahidin Musemić, Edem Šljivo, Mirsad Fazlagić, Ibrahim Biogradlić, Faruk Hadžibegić, Emir Obuća, Muhidin Zukić, Alen Škoro, Almir Turković, Krste Velkoski su neka od imena koja su svojim igrama i odnosom prema bordo dresu stekli status klupskih legendi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, FK Sarajevo i FK Haugesund su se sastali u kvalifikacijama za Europa ligu 2014. godine. Norveški tim je slavio s 0:1 na Koševu, ali je Bordo tim odigrao sjajno u revanšu, pobijedio 1:3 i prošao dalje.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bit ce gusto bit ce 0:2
Branimir Hrgota
0 2
Adnanos
Grijeh i zlocin je poredit neke od igraca sa Asim Ferhatović Hasetom Safet Sušićom pa cak i sa Farukom Hadžibegićem. To je moje licno misljenje.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi