Foto - EPA

Bh. veznjak na izlaznim vratima Juventusa

Sarri čini sve kako bi se riješio Pjanića: Nakon Barcelone sada ga nudi još jednom velikanu

Midhat Šljivak

Trener Juventusa Maurizio Sarri očigledno ne želi Miralema Pjanića u svom timu naredne sezone.

Iako je bh. veznjak bio među najboljim fudbalerima Stare dame, Sarri ima svoje planove za narednu sezonu, pa bi tako u Torinu najviše želio vidjeti Jorginha iz Chelseaja.

Naravno, želja mu je da se dovede još nekoliko igrača. Pjanića je ponudio Barceloni u zamjenu za Arthura, no Katalonci nisu spremni da prihvate taj prijedlog, a sada je bh. veznjak ponuđen još jednom velikanu.

Tuttosport tvrdi kako bi reprezentativac Bosne i Hercegovine mogao biti ponuđen Manchester Unitedu u razmjeni za Francuza Paula Pogbu.

Ekipa iz Torina silno želi vratiti svog nekadašnjeg igrača koji je među Bianconerima pružao najbolje igre u karijeri, a Pjanić se spominje kao dio paketa koji bi otišao na Old Trafford.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pored Pjanića spominje se i odlazak Aarona Ramseyja, ali i Douglasa Coste, te Alexa Sandra i bit će interesantno vidjeti hoće li do razmjene na kraju i doći.

Pjanić se također povezivao s PSG-om i vrlo lako bi se moglo desiti da 30-godišnji fudbaler napusti redove Juventusa u ljetnom prelaznom roku.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.