Rugani se izliječio od koronavirusa, ali je upitano hoće li više zaigrati za Juventus

Na izlaznim vratima

Rugani se izliječio od koronavirusa, ali je upitano hoće li više zaigrati za Juventus

Admin Čaušević

Daniele Rugani je bio prvi fudbaler iz Serije A čije je testiranje na koronavirus bilo pozitivno. 

U međuvremenu Rugani se oporavio od koronavirusa, ali je upitno da li će više ikada zaigrati u dresu Juventusa. Razlog je njegov izvjesni odlazak iz torinskog kluba.

Naime, italijanski štoper je jedini iz posljednje linije kojeg Juventus želi prodati naredne sezone, a za 25-godišnjaka ne manjka intersa.

Corriere di Torino navodi kako bivšeg igrača Empolija od ranije žele Napoli i Roma. Klubovima sa jugi i centra Italije posljednjih dana se priključio i Milan.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Giorgio Chiellini, Leonardo Bonucci, Matthijs de Ligt i Merih Demiral koji će uspješno oporavlja od povrede ligamenata su u prednosti nad Ruganijem te ovaj defanizac već može razmišljati o novoj sredini.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi