Čekaju ishod suđenja

Fanovi se zabrinuli: Pojavila se prva fotografija Ronaldinha iz kućnog pritvora

Endin Čaušević

Ronaldinho i njegov brat Roberto već tri mjeseca nalaze se u Paragvaju.

Oni su uhapšeni početkom marta jer su s lažnim dokumentima ušli u zemlju. Nakon što su duže od mjesec dana proveli u zatvoru platili su kauciju i dozvoljen im je odlazak u kućni pritvor, ali bez napuštanja države.

Ronaldinho i Roberto trenutno se nalaze u hotelu Palmaroga i čekaju konačan ishod suđenja. Iako u hotelu imaju sve što požele jasno je da se nadaju da će se moći uskoro vratiti u Brazil svojim porodicama.

Na društvenim mrežama pojavila se i prva fotografija Ronaldinha iz kućnog pritvora. Njegovi fanovi su odmah zapazili da izgleda dosta umorno, te da se malo udebljao.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.