Ronaldinho je shvatio da ga tajno snimaju, njegova reakcija je neprocjenljiva

Fudbalski genije u kućnom pritvoru

Ronaldinho je shvatio da ga tajno snimaju, njegova reakcija je neprocjenljiva

A. Čaušević

Svojevremeno najbolji igrač svijeta Ronaldinho Gaucho već duže od dva mjeseca se nalazi u kućnom pritvou u Brazilu. 

Ronaldinho je zajedno s bratom Robertom de Assisom ušao u Pargavaj sa lažnim pasošem, a nakon boravka iza rešetaka, prebačen je u kućni pritvor.

Bivši as brazilske reprezentacije je platio kauciju u iznosu od 1.6 miliona eura i trenutno se nalazi u hotelu Palmaroga u historijskom dijelu paragvajske prijestolnice, Asunsiona.

Prije nekoliko dana je s balkona primjetio da ga tajno snimaju, a reagovao je onako kako smo to i navikli od njega - osmijehom i mahanjem.

Ronaldinhovi agenti se nadaju da će legendarni fudbaler uskoro biti pušten na slobodu te da će mu biti dozvoljen povratak u Brazil, međutim to neće biti tako lako jer se on i njegov brat terete i za moguće pranje novca.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi