EPA

Stanković dovodi sina

U Crvenu zvezdu dolazi pojačanje iz Intera

Crvena zvezda bi u nadolazećem prijelaznom roku mogla dobiti pojačanje iz Intera, javljaju mediji iz Srbije.

Čelnici beogradskog tima nakon odbranjene titule već prave planove glede naredne sezone, razgovori se vode s nekoliko potencijalnih pojačanja, a jedno od njih je i Filip Stanković.

Radi se o talentovanom golmanu Intera koji je u nekoliko navrata bio i na klupi prvog tima. Mediji u Italiji uvjereni su da je pred njim lijepa budućnost, a ono što je zanimljivo, jeste da je Filip, ni manje ni više, nego sin aktuelnog trenera Dejana Stankovića.

Mlađi Stanković je prije nekoliko dana potpisao novi ugovor u Interu, a u Crvenu zvezdu bi trebao stići na posudbu i ideja je da stasava uz već iskusnog Milana Borjana.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Sportski žurnal navodi da je cijeli posao blizu realizacije.

On bi kao rezerva u Crvenoj zvezdi trebao da zamijeni Zorana Popovića koji kao slobodan igrač odlazi u Levski.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.