Vieri probudio nostalgiju navijača Intera kada je objavio fotografiju s Recobom

Dobro se drže

Vieri probudio nostalgiju navijača Intera kada je objavio fotografiju s Recobom

E. Čaušević

Christian Vieri i Alvaro Recoba prije skoro 20 godina bili su udarni tandem Intera, a i nakon svih tih godina ostali su dobri prijatelji.

Vieri je svoju karijeru završio još 2009. godine nastupom u dresu Atalante, a od tada zaista uživa u penziji. Što se Recobe tiče on je karijeru završio prije pet godina u dresu urugvajskog Nacionala, te se posvetio trenerskoj karijeri.

Navijače Intera jučer je na Instagramu oduševila fotografija koju je objavio Vieri. On je pokazao da je s Recobom i dalje jako dobar prijatelj, te da se druže kada god za to imaju priliku.

Oni često igraju tenis, a upravo nakon jednog takvog meča Vieri je odlučio da objavi fotografiju koja je probudila nostalgiju kod navijača Intera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Jasno je da su godine učinile svoje, ali mora se priznati da jako dobro izgledaju s obzirom da su već u petoj deceniji života.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije