Alexis na treningu' izreklamirao' i nove noge: Svi su gledali u čudu!

Naporno je trenirao

Alexis na treningu' izreklamirao' i nove noge: Svi su gledali u čudu!

Čileanski nogometaš Alexis Sanchez vrijedno trenira kako bi bio spreman za nastavak italijanske lige. 

Podsjetimo, on je trenutno član Intera. U ovom klubu je na posudbi iz Manchester Uniteda, a obzirom da se još nije dokazao na Meazzi, imat će pune ruke posla do kraja sezone.

Seria A se vraća za vikend, a Inter prvi meč igra u nedjelju protiv Sampdorije. Na jednom od redovnih treninga pred utakmicu fotografi su 'uhvatili' i Alexisa a fotografija je izazvala dosta pažnje među navijačima Nerazzurra jer se jasno moglo vidjeti kako njihov fudbaler ne preskače trening nogu u teretani.

Noge su mu dovedene gotovo do savršenstva i jasno je da neće imati problema s fizičkom spremom iako se u Italiji nije igralo još od sredine marta.

Fizička sprema nikada i nije bila problem za Alexisa, ali jeste forma koja je zatajila i po povratku u Italiju. Ove sezone je, prije pandemije, odigrao 16 utakmica, postigao samo jedan gol i dodao tri asistencije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

O njegovoj sudbini nakon ovog ljeta mnogo se piše i priča, ali za sada nema zuvaničnih informacija da li ostaje ili se vraća na Old Trafford.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi