Udinese gostuje na Olimpicu

Džeko večeras opet na terenu, ovog puta protiv kluba koji mu je stara mušterija

Kapiten Rome i reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko večeras će ponovo biti na terenu. 

Vučica u okviru 29. kola Serije A dočekuje Udinese, a sve oči ponovo će biti uprte u sjajnog napadača posebno radi činjenice da je klub iz Udina Džekina stara mušterija.

Dijamant je upisao osam utakmica u karijeri protiv Udinesea i do sada postigao četiri pogotka. Ako tome dodamo i njegovu sjajnu formu poslije Covid19 pauze, onda je jasno da se Udineseu večeras na Olimpicu ne piše dobro.

Ova utakmica ima i veliki rezultatski značaj za Vučicu koja mora dobiti ako želi ostaviti sebi kakve - takve šanse da stigne Atalantu i plasira se u Ligu šampiona.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kladionica MOZZART smatra da je Roma favorit na ovom meču, ali kvota i nije tako mala kao što se možda očekivalo. Na pobjedu domaćina koeficijent iznosi 1,75, dok je na pobjedu gosta kvota značajno veća - 4,95.

Taj meč igra se s početkom od 21.45 časova, a prije istog na teren će fudbaleri Atalante i Napolija u jednom jako zanimljivom okršaju. Kvote za ovaj susret možete pogledati na OVOM linku.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.