Šampion razbijen u prvom dijelu

Manchester City gazi Liverpool na Etihadu!

Liverpool je već proslavio titulu prvaka Engleske, prvu nakon tri decenije.

Redsi su "oteli" titulu koja je bila u vlasništvu Manchester Cityja, a danas je došao red da šampion odmjeri snage upravo sa Građanima.

I za sada se Liverpool ne provodi dobro na Etihadu, iako je samo otvaranje meča nagovještavalo ravnopravno borbu. Ali onda City dodaje gas.

Poveo je City u 25. minuti preko De Bruynea koji je pogodio sa bijele tačke, da bi 10 minuta kasnije na 2:0 povisio Raheem Sterling.

Potražite više informacija na temu Premier league:

To nije bio kraj mukama Liverpoola pošto u 45. minuti De Bruyne i Foden lijepo kombinuju a mladi Englez rutinski pogađa za 3:0.

Gol mladog Fodena možete pogledati OVDJE.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.