Takve stvari se ne praštaju: Aubameyang bi mogao zabiti nož u leđa Arsenalu

Gabonac na meti Redsa

Takve stvari se ne praštaju: Aubameyang bi mogao zabiti nož u leđa Arsenalu

E. Čaušević

Pierre-Emerick Aubameyang bi na kraju ove sezone mogao napustiti londonski Arsenal.

Gabonac s Topnicima ima ugovor na još godinu dana, ali je jasno da nije baš sretan na Emiratesu. Aubameyang je dolaskom u Arsenal očekivao da će se s ovim timom boriti za trofeje, ali to baš i nije slučaj.

Arsenal naredne sezone najvjerovatnije neće igrati ni Evropu što je kod Aube upalilo alarm da se nešto mora mijenjati. Već odavno se špekuliše da on želi da ide, te je čak odbio produžiti ugovor s Arsenalom.

Aubameyang se povezivao s nekoliko evropskih klubova, no danas je Telegraph iznenadio navijače Arsenala svojom objavom. Naime, oni tvrde da nije nemoguće da Gabonca naredne sezone gledamo u dresu Liverpoola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navodno, Jurgen Klopp nema ništa protiv toga da Aubameyanga dovede u Liverpool ukoliko Arsenal ne bude tražio mnogo novca. Sigurno je da bi Gabonac bio odlično pojačanje za Redse, no da li će Arsenal pustiti svoju najveći zvijezdu u rivalski klub ostaje da se vidi.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi