Šampion razbijen u prvom dijelu

Manchester City gazi Liverpool na Etihadu!

7

Komentari (7)

ArmiNN
Kako stvari stoje..United je 7g pravio tim,pomladjivao kupio par igrača sad igraju super,Chelsea isto,City evo razbija Liv..Opet Liverpoola nece nigdje bit sledece sezone
BobPaisley
@ArmiNN ...ti na osnovu ove nebitne utakmice zakljucujes kako Liverpoola nece biti nigdje naredne sezone???...inace za taj isti Manchester United je ove sezone svirano cak 14 penala...ja mislim da je to svjetski rekord za jednu sezonu i opet nisu u top 4...ako im sljedece sezone budu svirali 28 penala mozda uzmu 4. mjesto,ko zna...
ArmiNN
Sry stari sto kad igrač padne u kaznenom ili pretrči igraca ovaj ga obori pa se svira penal stv sry..
user1579409590
Dobro je rekao Fabregas, igraci Liverpoola su zadnja tri Dana slavili titulu prvaka tri dana i to bez spavanja nije cudo sto gube ovu nebitnu utakmicu dobro se ipak drze..
Jupp
@ArmiNN Decko, Liverpool je pobijedio igricu.. ljudi su prvaci, dakle nemaju razlog da se zalazu.. uostalom, vidjeli smo vec u fazi takmicenja kako je zavrsio rezultat izmedju ova dva tima.
Red
Pa dobro, ali ne treba da budu poniženi, Liverpool su, prvaci Engleske nisu Crystal Palace jbte.
ArmiNN
Liverpool je dokazao da je klasa al ne treba izaci sa najjacim sastavom i biti nabijeni kao da su prvaci 3.lige a ne 1.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.